Gräsmatta på rulle – få en perfekt gräsmatta

Har du år efter år försökt att få ditt gräs att växa så att de ser ut som din grannes, som av någon konstig anledning lyckas alldeles utmärkt med sin gräsmatta, trots mindre arbetsinsats? Har du försökt så, gödslat och arbetat med gräset till ingen som helst nytta? Börjar du tröttna?

Vi på Vedums Gräs har lösningen för dig. Vårt starka och vackert odlade gräs är precis den omfattande lösning som varje villaägare med gräsmatteproblem önskar sig. Med vår hjälp startar du om din trädgård, och ger den en gräsmatta som är praktfull och livlig, med gräs som definitivt är grönare än på andra sidan!

Gräsmatta på rulle

En snygg gräsmatta i många år

Alla drömmer vi om att ha en gräsmatta som är vacker. Det är för de flesta ett givet inslag i trädgården, och samtidigt viktigt för intrycket. Genom att köpa färdiga gräsmattor på rulle från oss på Vedums Gräs så ger du dig själv och din trädgård en smidig lösning på ett ofta irriterande problem. Genom en enkel utrullning så går det snabbt för dig att få ett snyggt resultat.

För att du som villaägare verkligen ska få det resultatet som du önskar med gräsmatta på rulle så är det viktigt att du gör ett bra förarbete. Genom att planera din tomt så att ytan är packad med bra matjord (cirka 5-10 centimeter) i en plan yta så kommer du ge ditt nya gräs de bästa av möjligheter för att sätta sig på ett bra sätt på din tomt. Det tar omkring två veckor för gräset att sätta rot efter att du har rullat ut det, och innan dess ska du också ha sett till att gräsmattan blivit rejält genomblöt några gånger.

Gräskvalité på topp

Vi på Vedums Gräs har odlat gräs i över 30 år. Vi är med andra ord säkra på att vi kan ge dig din drömgräsmatta. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att en gräsmatta på rulle ska vara av den yttersta kvalitén, redo att ge våra villa trädgårdar de gräsmattor som de förtjänar. Med vår hjälp blir ditt gräs alltid grönare, något som du och din familj kan njuta av i många, många år.