Gedigen erfarenhet av rullgräs

Familjeföretaget Vedums Gräs började med gräsodling på 80-talet. På de här åren har vi skaffat oss stor erfarenhet och kunskap om odling av färdiga gräsmattor. Vedums Gräs – Experter på färdigt gräs »

Så här lägger ni er nya gräsmatta

Det är lätt att få en jämn och fin gräsmatta om man gör ett bra förarbete. På Läggningsanvisningar för färdigt gräs » hittar du vår guide för nyanläggning av gräsyta.

Lyssna på inslaget med Vedums Gräs i Radio Treby!

I maj medverkade vi i Radio Treby och pratade om gräs! Vill du ha tips och lära dig vad man ska tänka på
– gå in och lyssna på inslaget i efterhand!

Lyssna på inslaget här ▸

En vacker trädgård är ingenting utan sin gräsmatta

Med rullgräs får du ett vackert resultat på en gång. När du lägger en färdig gräsmatta får du mer tid över till att njuta av trädgården.

Att anlägga gräsmatta är inte svårt. Vi ger dig tips och rådgivning som hjälper dig att lyckas med gräsläggningen. Läs mer på vår sida om hur du förbereder jorden och ger din färdiga gräsmatta de bästa förutsättningarna att rota sig och bli både tålig och vacker.

Vedums Gräs är ett familjeföretag som har odlat gräs sedan 80-talet. Vi bedriver vår verksamhet på Varaslätten i Västergötland som har mycket bra sandjord, väl lämpad för gräsmatteodling. Genom åren har vi fått stor erfarenhet och kunskap kring hur man odlar färdiga gräsmattor. På våra 600 hektar växer vårt rullgräs på 100 hektar och övrig mark används bland annat i vår egen grisuppfödning och produktion av spannmål och biogas.

Har du försökt att så din gräsmatta, men misslyckats? Då är det dags att köpa gräsmatta på rulle, få en grön och färdig gräsmatta efter några veckor.

Har vi övertygat dig? Sätt igång och planera på en gång genom att mäta upp hur stor yta som ska täckas av rullgräs. Sedan hör du av dig till oss så ger vi dig en prisuppgift på din färdiga gräsmatta. Är du riktigt snabb kan du njuta av din nya gräsmatta inom kort!

Vedums gräs lägger ut rullgräs

Senaste nytt

Avvikande öppettider

2023.04.25

1/5, 18/5 samt 6/6 har vi stängt. Under tiden vi har stängt kan ni sända in förfrågningar via kontaktformuläret. Vi önskar en trevlig vecka!

Läs mer »

Torsdag 20/4 uppdatering telefonväxeln

2023.04.19

Under torsdags morgon/förmiddag kommer vi uppdatera vår telefonväxel och kan ha lite avbrott under tiden. Vid avbrott vänligen kontakta oss via kontaktformuläret så återkommer vi!

Läs mer »

Säsongstart 2023!

2023.04.12

Från och med nästa vecka startar vi vår upptagning här hos oss i Vedum. Välkomna med beställning och offert!  Här på vår hemsida hittar du massa information om allt för den nya gräsmattan! Under TIPS & RÅD finner du mer info om gödning, vattning och klippning. På LÄGGNINGSANVISNINGEN finner du goda råd om just underlaget […]

Läs mer »